header-botez

Botez

botez-iasiLocalizat la etajul 11 al hotelului, Sofia Sky Lounge este unul dintre cele mai înalte puncte de întâlnire din oraș, oferind o priveliște unică , ce reflectă intens culorile Iașului . Cu un design modern și o capacitate de 50-150 de oaspeți, restaurantul se transformă în umbrele serii într-o atmosferă irezistibil de șarmantă.

Odata cu venirea pe lume a micutului sau a micutei voastre, totul capata un nou sens. Primul eveniment din viata celui mic este crestinarea, iar prima petrecere trebuie sa fie plina de culoare, prospetime si delicatete. Pentru ca întreaga voastra atentie sa fie concentrata asupra îngerasului, noi ne vom ocupa de cadrul de poveste, pentru ca evenimentul sa fie unul cu suflet, in care sa satisfacem si gusturile celor mai pretentiosi invitati.

Promisiunea pe care v-o facem este ca va veti putea bucura de fiecare moment al petrecerii la Hotel International, in timp ce echipa noastra se va ocupa de fiecare mic detaliu in cel mai riguros mod pentru a-l face perfect !
Veti avea alaturi un manager de eveniment care se va asigura ca toate dorintele dvs. vor prinde contur in ziua in care sarbatoriti crestinarea minunii.
Pentru ca ne dorim sa imbogatim aceasta experienta si sa scriem impreuna o fila din povestea voastra ca familie, mizam pe vasta noastra experienta, pasiune si daruire, ceea ce ne transforma in ingredientul secret al petrecerii.

Darul International pentru o petrecere fara cusur

La Hotel International Iasi, cadourile vin
inainte de botez
– Degustarea meniului selectionat
– Decoratiuni pentru amenjarea salii( huse pentru scaune, fete de masa, sfesnice cu lumanari, servete)
– Tarif preferential pentru cazarea invitatilor, precum si posibilitatea de a beneficia de early check-in/ late check-out
– Zona destinata copiilor pentru servirea mesei
– Meniuri personalizate pentru copii
– Consultanta in organizarea evenimentului.

Dupa ce se sting reflectoarele si se disipeste agitatia aceea frumoasa, creata de armonia petrecerii, va invitam sa sarbatoriti petrecerea pentru taiere motului imrepuna cu familia si prietenii intr-un cadru irezistibil si tarife speciale – discount de 20 % in cadrul restaurantului Tirol.
Bucurati-va de inca o zi pe care o veti insufleti cu emotii si culoare si pe care noi o vom organiza